SALG Basseng Saltvannssystem Klorgenerator Vis større

KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Basseng Saltvannssystem Klorgenerator

Nytt produkt

Basseng Saltvannssystem Klorgenerator med innebygget timer, lysdioder for visning av riktig saltnivå og sensor for vanngjennomstrømning.

Flere detaljer

SOMMERSALG!
20-60% rabatt på alt og fri frakt på bestillinger over 1000kr !!!

Klikk her for mer informasjon

2 990 kr

-2 000 kr

4 990 kr

På lager

Mer informasjon

Saltvannssystem klorgenerator brukes for basseng med saltvann. Man fyller opp ferskvann i bassenget med hageslangen og deretter tilssettes salt. Saltmengde skal ligge på ca. 3000 ppm, det vil si 25 kilo salt per ca. 10.000 liter vann. Man tilsetter salt kun hver gang man bytter vann.

- For basseng opp til 56800 liter.

- For bruk sammen med pumpe som sirkulerer 2650-12112 liter per time.

- Produserer 12g klor per time.

Den har innebygget timer for klorgenerering, lysdioder for visning av riktig saltnivå og sensor for vanngjennomstrømning.

Adapter medfølger slik at slanger med diameter på både 3,2cm og 3,8cm passer.

Klorgeneratoren kobles i serie etter filterpumpen og før vannet kommer inn i bassenget.

Selvrensende titanbelagt elektrolytisk celle.

3 selvrensende moduser tilgjengelig, 6/10/14-timers sykluser.

Berøringsfølsomt kontrollpanel lar brukeren forhåndsprogrammere driftstimer ved hjelp av en 24-timers automatisk klokke.

Flow sensor system varsler operatøren om ugunstige driftsforhold.

Tastaturlåsesystem sikrer at innstillingene ikke endres ved et uhell.

Med saltvannsrensing kan du unngå bruk av klortabletter/pulver men må likevel justere pH verdien i vannet (justeres ved bruk av vår "pH/Klor Testsett"). Vi anbefaler likevel å ha klortabletter/pulver som reserve for å eventuelt å justere klornivå ved oppstart eller ved tyngre bruk av bassenget. Det tar noen døgn før klorgeneratoren har generert nok klor ved oppstart/bytting av vann. Om man vil komme i gang kjapt, kan man tilføre " ChockKlor3kg" for å komme opp på riktig klorverdi, og bruke klorgeneratoren til å vedlikeholde klorverdien som skal ligge på 1-1,5mg/l (ppm). Kjøp derfor vår "Kjemi Startpakke for Basseng" i tillegg til spesialsalt om du ønsker å bruke saltvannsrensing (ligger under kategorien kjemikalier). Saltmengde skal ligge på ca. 3000 ppm, det vil si 25 kilo salt per ca. 10.000 liter vann. Eventuelt kjøp kun 3kg Klor, 3kg pH-Plus, 5kg pH-Minus, pH/Klor Testsett + Salt.

Kjemikalier trengs for å drepe bakterier i vannet og opprettholde riktig vannkjemi. Filter for partikler og rusk. 

Husk å bestille en tilkoblingsslange 58368(3m) / P03849(0,4m) eller 58369(3m), salt, kjemi og pH/Klor Testsett.

Gjør det enkelt for deg selv med saltvannsrensing! Man slipper å tenke på daglig eller ukentlig tilsetning av klor. I tillegg er saltvann bra for huden! Man tilsetter salt i vannet (spesialsalt) slik at saltet spaltes til natrium og naturlig klor ved hjelp av en klorgenerator. Dette betyr at du får naturlig klor i badet! Klor på boks inneholder mange stoffer som ikke er bra for huden og vannet må skiftes oftere for å kvitte oss med disse stoffene. Dette kan ikke sammenlignes med naturlig klor fra vårt saltvannsrensesystem! Ved bruk av saltvannsrensing er det ingen problem å oppnå krystallklart og luktfritt vann for hele sesongen! Opplev deilig mykt og behagelig vann du og din hud vil elske!

30 andre produkter i samme kategori: