Ny SALG Bestway Basseng Saltvannssystem Klorgenerator 58284 Vis større

SALG! VAREN ER PÅ LAGER!

Bestway Basseng Saltvannssystem Klorgenerator 58284

New product

Bestway Basseng Saltvannssystem Klorgenerator 58284.

Mer detaljer

KAMPANJE 18-24 jun!

1 690 kr

-400 kr

2 090 kr

Mer informasjon

Bestway saltvannssystem klorgenerator brukes for basseng med saltvann. Man fyller opp ferskvann i bassenget med hageslangen og deretter tilssettes salt. Saltmengde skal ligge på 5000 ppm, det vil si 5 kilo salt per 1000 liter vann. Man tilsetter salt kun hver gang man bytter vann.

- 80 Watt, IPX7.

- For basseng opp til 45420 liter.

- For bruk sammen med pumpe som sirkulerer 1249 til 15142 liter per time.

- Produserer 12g klor per time.

Trekk ut strømstøpsel når riktig klornivå er oppnåd. Eller du kan bruke vare 58216 med innebygget timer.

Med saltvannsrensing kan du unngå bruk av klortabletter/pulver men må likevel justere pH verdien i vannet (justeres ved bruk av vår "pH/Klor Testsett"). Vi anbefaler likevel å ha klortabletter/pulver som reserve for å eventuelt å justere klornivå ved oppstart eller ved tyngre bruk av bassenget. Det tar noen døgn før klorgeneratoren har generert nok klor ved oppstart/bytting av vann. Om man vil komme i gang kjapt, kan man tilføre " ChockKlor3kg" for å komme opp på riktig klorverdi, og bruke klorgeneratoren til å vedlikeholde klorverdien som skal ligge på 1-1,5mg/l (ppm). Kjøp derfor vår "Kjemi Startpakke for Basseng" i tillegg til spesialsalt om du ønsker å bruke saltvannsrensing (ligger under kategorien kjemikalier). Saltmengde skal ligge på 5000 ppm, det vil si 5 kilo salt per 1000 liter vann. Eventuelt kjøp kun 3kg Klor, 3kg pH-Plus, 5kg pH-Minus, pH/Klor Testsett + Salt.

Husk å bestille en tilkoblingsslange 58368(3m) eller P6560(0,4m), salt, kjemi og pH/Klor Testsett.

Gjør det enkelt for deg selv med saltvannsrensing! Man slipper å tenke på dagelig eller ukentlig tilsetning av klor. I tillegg er saltvann bra for huden! Man tilsetter salt i vannet (spesialsalt) slik at saltet spaltes til natrium og naturlig klor ved hjelp av en klorgenerator. Dette betyr at du får naturlig klor i badet! Klor på boks inneholder mange stoffer som ikke er bra for huden og vannet må skiftes oftere for å kvitte oss med disse stoffene. Dette kan ikke sammenlignes med naturlig klor fra vårt saltvannsrensesystem! Ved bruk av saltvannsrensing er det ingen problem å oppnå krystallklart og luktfritt vann for hele sessongen! Opplev delig mykt og behaglig vann du og din hud vil elske!

28 andre produkter i samme kategori: